Посольство України в Греції отримало закривавлений пакунок – МЗС

У понеділок, 12 грудня, вранці посольство України в Греції отримало закривавлений пакунок. Таким чином, українським дипломатам продовжують надходити погрози.

Про це заявив речник Міністерства закородонних справ Олег Ніколенко.

"Зранку до посольства України в Греції надійшов закривавлений пакунок. Адреса відправника така ж як і на решті конвертів, які раніше надійшли до українських посольств та консульств: автосалон Tesla в німецькому містечку Sindelfingen. Грецька поліція розпочала слідчі дії", – розповів він.

За словами Ніколенка, МЗС очікує також пришвидшення розслідування з боку німецьких правоохоронців.

Додамо, що загалом на сьогодні відомо про 33 випадки погроз українським дипломатам у 17 країнах: 1 замах на теракт, 2 повідомлення про мінування, 1 випадок вандалізму, 1 випадок письмової погрози та 28 закривавлених пакунків.

Нагадаємо, українські консульства в шести країнах отримали закривавлені посилки. Слідом за консульством України в Іспанії підозрілі пакунки надійшли в дипломатичні установи у Хорватії, Італії, Австрії, Нідерландах, Польщі та Угорщині.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER