На узбережжя Миколаївщини винесло ворожі міни

Штормова погода призвела до зростання мінної небезпеки в Одеській та Миколаївській областях. На берег викинуло російські міни.

Про це розповіли в ОК «Південь», передає Центр журналістських розслідувань.

Погіршення погоди значно посилило мінну небезпеку в регіоні.

«Обидва небезпечних снаряди були виявлені прикордонниками та контрольовано знищено підривними командами ДСНС та ВМС, відповідно», – розповіли в оперативному командуванні.

Також жителям Миколаївщини та Одещини нагадали, що узбережжя Чорного моря є дуже небезпечним. Адже навіть в зимовий період є чимало любителів скупатися в прохолодних морських водах.

Сили оборони півдня закликали місцевих жителів не нехтувати заборонами воєнного часу, оскільки їхнє дотримання може зберегти життя.

Нагадаємо, в Одеській області на узбережжі знайшли якірну міну. Після штормової погоди на узбережжя Одещини винесло вибухонебезпечний снаряд.

Раніше повідомлялося, що шторм в Чорному морі завадив росіянам вивести ракетоносії. Погіршення погоди перешкодило виведенню на бойове чергування кораблів-ракетоносіїв. Однак, підвищилася загроза від мін.

ОК "Південь"

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER