Загарбники обстріляли Миколаїв без військової задачі, готуємо пакет контрзаходів – Кім

Збройні сили України вже готують окремий пакет контрзаходів як реакцію на обстріл окупантами Миколаєва в ніч на четвер, 8 грудня. Відомо, що обстріл було здійснено навмисне – для цього росіяи навіть під'їхали ближче до лінії фронту.

Про це повідомив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім.

"Терористи знову обстріляли Миколаїв. Не було обстрілу з 11-го числа, майже місяць. З військовими переговорили, ми готуємо пакет контрзаходів окремий, виходячи з того, що окупанти спеціально виїхали ближче до лінії фронту та навмисно обстріляли Миколаїв без будь-якої військової задачі. Це пальцем у небо, по гугл карті, мабуть, стріляли. Тому будемо реагувати відповідно", – зазначив він.

Раніше голова Миколаївської ОВА розповів, що в ніч на 8 грудня російсько-окупаційні війська відкрили вогонь по обласному центру із зенітно-ракетних комплексів С-300. 

Нагадаємо, в Миколаєві в ніч на четвер, 8 грудня, російські війська завдали ракетного удару по транспортній базі. Внаслідок обстрілу спалахнули автобуси.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER