Відправником «кривавих» посилок у дипломатичні представництва України був автосалон Tesla – Кулеба

Українським дипломатам продовжують надходити погрози. За останні два дні зафіксовано 31 випадок надсилання підозрілих пакунків дипломатичним установам України.

Про це повідомив міністр закордонних справ Дмитро Кулеба, передає Центр журналістських розслідувань.

«На всіх конвертах зазначається одна й та ж сама адреса відправника: автосалон Tesla в німецькому містечку Sindelfingen. Зазвичай, відправлення відбувалося із поштових відділень, які не були обладнані системами відеоспостереження. Зловмисники також вживали заходів, аби не залишити на пакунках слідів своїх ДНК. Це, зокрема, вказує на професійний рівень втілення цієї акції», – зазначив міністр.

На думку Дмитра Кулеби, кампанія терору проти українських дипломатів є безпрецедентною за своїми масштабами. Однак, ворогу не вдасться залякати українців. Дипломати й надалі працюватимуть на перемогу.

Нагадаємо, українські консульства в шести країнах отримали закривавлені посилки. Слідом за консульством України в Іспанії підозрілі пакунки надійшли в дипломатичні установи у Хорватії, Італії, Австрії, Нідерландах, Польщі та Угорщині.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER