Українські військові завершили цьогорічні навчання у Великій Британії – Генштаб

У Великій Британії закінчилась остання цьогорічна серія навчань військових Збройних сил України. Навчальну програму відновлять у січні 2023 року.

Про це повідомляє Генштаб ЗСУ.

"У Великій Британії завершилася остання серія тренувань у 2022 році, які проводили із середини літа інструктори Збройних сил Канади Операції UNIFIER UK у тісній координації з армією Британії", – йдеться у повідомленні.

Українські військові навчилися надавати першу медичну допомогу, здобули навички зі стрільби, убезпечення та розпізнавання вибухової загрози, а також пройшли навчання веденню бою як у міських умовах, так і в окопах.

Зазначається, що наступного року навчання українських військ продовжаться.

"У рамках операції UNIFIER, канадської військової місії з навчання та розбудови потенціалу в Україні, Збройні сили Канади надішлють до Сполученого Королівства більше 220 військовослужбовців, більшість з яких працюватимуть інструкторами, за підтримки підрозділу командування та управління, для початкового розгортання приблизно чотири місяці", – додали у Генштабі.

Нагадаємо, за даними Генштабу, вже 6800 українських військових пройшли підготовку на західних полігонах за напрямком “експлуатація озброєння, військової техніки”.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER