Стали відомі подробиці вибуху в Одесі, під час якого постраждали правоохоронці

Вчора, 2 грудня, на вулиці Прохорівській поліція зупинила автомобіль, в багажнику якого виявили вибухонебезпечні предмети. В один момент вибухівка здетонувала.

Про це повідомляє пресслужба поліції в Одеській області, передає Центр журналістських розслідувань.

Відомо, що до вибуху причетний волонтер з Миколаївської області. Чоловік віз гранати «в якості сувенірів» і не підозрював до яких наслідків це призведе.

В результаті детонування вибухонебезпечних предметів постраждали четверо правоохоронців: одна поліцейська отримала травматичну ампутацію ока, ще в трьох діагностували переломи та мінні травми.

Зачепив вибух і трьох цивільних, що знаходилися недалеко від місця інциденту. Мешканці Одеси отримали поранення уламками та рвані рани.

Поліція за фактом незаконного поводження зі зброєю та бойовими припасами відкрила кримінальне провадження. Триває досудове розслідування.

Нагадаємо, в центрі Одеси пролунав вибух. Вибух було чути на розі вулиць Прохоровської та М’ясоїдівської неподалік Пункту незламності в Одесі. За попередньою інформацією причиною вибуху стала граната.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER