Влада Миколаєва пропонує винагороду за коригувальників вогню

В Миколаївській обласній адміністрації встановили винагороду для тих, хто надасть правдиву інформацію про корегувальників ворожих обстрілів.

Про це повідомляє пресслужба ОВА, передає Центр журналістських розслідувань.

Усіх жителів Миколаївщини, кому відомі прізвище та ім’я корегувальників, які передають окупантам місцеперебування українських військових чи корегують вогонь ворога, просять надсилати інформацію на електронну скриньку 100otkima@gmail.com.

Окрім особистих даних потрібно надати фото чи відео докази, що людина співпрацює з окупантами. Якщо інформація підтвердиться, жителі Миколаєва отримають винагороду – 100 доларів.

«Допоможи зберегти Миколаївщину від обстрілів. Надайте відомості на осіб, які на вашу думку корегують вогонь окупанта, військових рф та допомагають їм», – йдеться в повідомленні Миколаївської ОДА.

Нагадаємо, в Херсоні затримали колаборанта, який роздавав бюлетені під час голосування про приєднання до РФ. Правоохоронці в деокупованому Херсоні працюють над викриттям зрадників та колаборантів.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER