В Києві СБУ затримала помічника «міністра ЛНР»

Правоохоронцям вдалося впіймати колишнього ватажка бойовиків на позивний «Сотий». Сепаратист обіймав посаду помічника «міністра мвд лнр» і брав безпосередню участь в захопленні будівлі СБУ в Луганську.

Про це повідомляє пресслужба СБУ, передає Центр журналістських розслідувань.

Після 2014 року бойовик постійно переховувався від правоохоронців на тимчасово окупованих територіях. Останнім часом сепаратист «заліг» на Київщині, де його впіймали працівники СБУ.

«На виконання ворожих завдань, у 2014 році він командував групами бойовиків під час захоплення адмінбудівлі луганського управління СБУ. Також він збирав персональні дані співробітників Служби безпеки в Донецькій та Луганській областях», – розповіли у відомстві.

Окрім цього бойовик брав участь у створенні мережі ворожих інформаторів, які займалися визначенням місць розташування антитерористичних сил України. Всю отриману інформацію сепаратист передавав російським кураторам та ватажкам «ЛНР». «Сотий» забезпечував охорону зрадникам, які у 2014 році брали участь у референдумах в Луганську та Донецьку.

 

Нагадаємо, готували вбивства командирів ЗСУ: СБУ затримала ворожу диверсійну групу. ДРГ розвідували місцеперебування та переміщення українських військ в районі Києва та в прикордонних районах північного сходу.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER