Українські Сили можуть зайти в Крим до кінця грудня – Міноборони України

Головне управління розвідки вважає що окупований Крим вдасться повернути до складу України не раніше весни 2023 року. Дещо оптимістичніший прогноз надали в Міністерстві оборони України.

Про це повідомив в інтерв’ю заступник міністра оборони Володимир Гаврилов, передає Центр журналістських розслідувань.

Збройні Сили України можуть увійти до Криму до кінця грудня цього ж року. А війна завершиться весною 2023 року. Такої думки дотримується заступник міністра оборони.

За словами Володимира Гаврилова, Україну ніщо не зупинить на шляху до перемоги. Український народ віддав занадто багато життів у боротьбі з окупантами.

«Всередині суспільства в Україні є рішення, що ми йдемо до кінця. Неважливо, який сценарій обговорюється. Люди заплатили багато крові, багато зусиль за те, чого ми вже досягли. І всім відомо, що будь-яке зволікання чи заморожений конфлікт – це лише продовження цієї війни проти існування України як нації», – наголосив генерал-майор.

В той самий час ризик застосування ядерної зброї Росією є досить низьким. Однак, навіть це не зупинить боротьбу України.

Нагадаємо, як українські війська можуть звільнити Крим до літа: прогноз генерала Ходжеса. Результат української операцій на сході "вже неминучий" і Україна досягла незворотного імпульсу.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER