Збував трофеї на чорному ринку: на Миколаївщині затримали торгівця зброєю

Правоохоронці ліквідували канал збуту трофейної зброї та боєприпасів, який організував 26-річний житель Миколаївської області.

Про це повідомляє Держприкордонслужба.

"Чоловік вишукував зброю з районів ведення бойових дій, яку залишили окупанти. Надалі фігурант справи збував трофеї на чорному ринку. Його затримали "на гарячому" та вилучили: РПГ-22, РПВ "Джміль", 20 гранат Ф-1 та гроші", – йдеться в повідомленні. 

За даними поліції, чоловік продавав трофейну зброю та боєприпаси представникам кримінальних кіл. 

Зловмисника спіймали, коли він намагався продати ящик з 20 гранат, піхотний вогнемет та протитанковий гранатомет – це все він оцінив у 1800 доларів.

Під час обшуків у чоловіка вилучили зброю, боєприпаси, гроші, отримані в результаті злочинної діяльності, та інші докази протиправної діяльності.   

Затриманому вже повідомили про підозру за ч. 1 ст. 263 (придбання, зберігання, вогнепальної зброї, бойових припасів, без передбаченого законом дозволу) ККУ. Йому загрожує до 7 років ув’язнення.

Нагадаємо, правоохоронці виявили ворожі схрони з боєприпасами у звільнених районах Миколаївської області. Зокрема, окупанти зберігали міни у школах.

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER