У Миколаєві запустили всі котельні: що робити, якщо немає тепла

У Миколаєві в роботу запустили всі 95 котелень ОКП “Миколаївоблтеплоенерго”. Також частина абонентів «Миколаївської ТЕЦ» забезпечені теплом. 

Якщо у будинках немає опалення, миколаївців просять звертатися до ЖЕКів, керівників ОСББ чи управляючих компаній, повідомив Олександр Сєнкевич. 

За його словами, через аварію на другій магістралі тепломережі, близько тижня без тепла були будинки в районі ПТЗ. 

«Буквально сьогодні вночі тепловики завершили ремонтні роботи. Аварійна ділянка вже заповнена водою, тому після обіду фахівці підвищать тиск у мережах, нормалізують повноцінний температурний режим і запустять тепло в домівки», – написав міський голова. 

Також він повідомив, що фахівці «Миколаївоблтеплоенерго» оперативно реагують на аварійні виклики.

«Якщо у вашому будинку немає опалення, звертайтеся до балансоутримувачів (ЖЕК, керуюча компанія, ОСББ), адже підключення та налагодження систем теплоспоживання – їхня зона відповідальності», – додав мер. 

Нагадаємо, що новою ціллю росіян стали об’єкти газовидобутку України. 


Олеся Баранцевич

Журналістка-розслідувачка МЦЖР. Авторка антикорупційних розслідувань, співавторка розслідувань про воєнні злочини російських окупантів в Україні. Лауреатка Всеукраїнської премії імені Василя Сергієнка.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER