Російська армія повинна піти з України – Ріші Сунак

Сьогодні, 15 листопада, розпочався саміт країн Великої Двадцятки. Вперше взяв в ньому участь як прем’єр-міністр Великобританії Ріші Сунак. Представник Британії розкритикував відсутність на саміті Володимира Путіна.

Про це повідомляє видання Sky News, передає Центр журналістських розслідувань.

За словами Ріші Сунака, Росія перетворилася на державу-вигнанця. Країни ЄС і надалі працюватимуть над тим, щоб позбутися залежності від російських енергоносіїв та виробляти більше власного продовлльства.

«Тому що найбільша різниця, яку хтось може зробити, це те, щоб Росія пішла з України і припинила цю варварську війну. Все дуже просто — країни не повинні вторгатися до сусідніх країн, вони не повинні нападати на громадянську інфраструктуру та громадянське населення і не повинні загрожувати ядерною ескалацією», – наголосив Сунак.

Раніше повідомлялося, що прем'єр Британії Сунак пропонує п'ять кроків для зменшення впливу Росії на світову економіку. Прем’єр-міністр Британії Ріші Сунак перед самітом G20 в Індонезії виклав своє бачення кроків, які варто зробити для зменшення впливу Росії на світову економіку.

G20

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER