На Миколаївщині 21-річний син вбив рідного батька

Тіло 59-річного чоловіка з травмованою головою виявили в житловому будинку у Вознесенському районі на Миколаївщині. Між батьком та сином виник конфлікт, що завершився трагічними наслідками.

Про це розповіли в пресслужбі поліції в Миколаївській області, передає Центр журналістських розслідувань.

Сварка між двома рідними людьми завершилася тим, що 21-річний син схопив металевий молот та вдарив батька. Від отриманих травм він помер на місці.

Поліція за фактом умисного вбивства розпочала кримінальне провадження. Наразі молодому чоловікові повідомили про підозру та обирають запобіжний захід. Жителю Миколаївщини загрожує до 15 років позбавлення волі.

Нагадаємо, в Україні затримали російських кілерів, які готували вбивства очільників Міноборони та ГУР. Правоохоронці знешкодили диверсійно-розвідувальну групу головного управління генштабу ЗС РФ (більш відомого як ГРУ), яка планувала вбивства Міністра оборони, керівника Головного управління розвідки нашої держави, а також відомого українського активіста.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER