Канада додатково виділяє Україні 500 млн доларів військової допомоги: на що підуть кошти

Канада надасть Україні додаткову військову допомогу у розмірі 500 мільйонів доларів.

Про це повідомив прем'єр-міністр країни Джастін Трюдо.

"Поки Росія продовжує своє жорстоке та невиправдане вторгнення в Україну, Канада продовжуватиме стояти пліч-о-пліч з українським народом та нашими союзниками, захищаючи наші спільні цінності світу, демократії та прав людини", – йдеться у повідомленні.

Трюдо наголосив, що Канада продовжить використовувати всі інструменти, які є в їх розпорядженні, щоб підтримати Україну і притягнути до відповідальності Росію. Прем'єр-міністр Джастін Трюдо оголосив, що Канада надасть Україні додаткову військову допомогу у розмірі 500 мільйонів доларів, щоб допомогти Збройним силам України захистити свою країну від жорстокого та невиправданого вторгнення Росії.

Як зазначається, кошти підуть на закупівлю військового обладнання, обладнання для спостереження та зв'язку, палива та медикаментів.

"Ми продовжуватимемо працювати з нашими міжнародними партнерами, щоб посилити тиск на російських офіційних осіб та притягнути Володимира Путіна до відповідальності за його незаконне вторгнення, а також за воєнні злочини та порушення прав людини, вчинені його режимом", – додали в уряді Канади.

Раніше повідомлялося, що Канада виділяє новий пакет допомоги Україні на загальну суму 47 млн доларів. До нього, зокрема, увійде зимовий одяг для українських військовослужбовців.

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER