Окупанти викрали з зоопарку Херсону майже всіх тварин

Російські окупанти викрадають не лише побутову техніку та унітази, загарбники вивозять з захоплених міст екзотичних тварин. Військові Росії викрали усіх тварин з зоопарку Херсона.

Про це повідомив керівник громадської організації UAnimals Олександр Тодорчук, передає Центр журналістських розслідувань.

До викрадення тварин причетний директор кримського зоопарку Олег Зубков та військове командування. Розпорядження на вивезення тварин видав колаборант Володимир Сальдо.

Відомо, що тварини зараз перебувають в зоопарку Криму «Тайган». Російські загарбники вивезли всіх тварин – від єнота до лами.

«Варто уточнити, що єнота із зоопарку Херсона вкрав не просто якийсь поганий солдат, і саме російське командування. У Крим вони вивезли більшу частину колекції зоопарку: від лами та вовка до ослика та білок», – зазначив Тодорчук.

Нагадаємо, Миколаївський зоопарк отримав станцію очищення води. Миколаївський зоопарк опинився у складній ситуації ще з 12 квітня. Саме в цей день в місті зникло централізоване водопостачання.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER