ПВК «Вагнер» публічно стратив бійця, що добровільно здався в полон ЗСУ

Російського військового Євгена Нужина стратили його ж співвітчизники. Таким чином в приватній військовій компанії помстилися за добровільну здачу в полон українцям.

Відео оприлюднили російські Telegram-канали, передає Центр журналістських розслідувань.

Євген Нужин добровільно здався в полон ЗСУ у вересні. В полоні росіянин розповідав українцям всі відомі йому факти. 12 жовтня 2022 року Євген Нужин дав інтерв’ю українським ЗМІ, де висловив бажання воювати за Збройні Сили України.

За свою позицію Євген Нужин поплатився життям. Керівник ПВК «Вагнер» схвалив смертну кару для колишнього учасника угрупування та зазначив, що полонений «не знайшов щастя в Україні, а зустрівся з недобрими, але справедливими людьми».

Нагадаємо, в ПВК «Вагнер» почали набирати ополченців у прикордонних з Україною областях. Жителів прикордонних областей РФ мотивують приєднатися до ПВК «Вагнер» для нібито захисту рідних регіонів. Забезпеченням ополченців займатиметься місцевий бізнес.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER