Росія витрачає на інформаційну компанію проти України мільйони доларів – ГУР

Ще до початку повномасштабної війни Росія організувала закордоном агентурну мережу для проведення інформаційних компаній. Їхня робота спрямована на поширення фейків про Україну.

Про це повідомляє пресслужба ГУР, передає Центр журналістських розслідувань.

Росія через іноземні засоби масової інформації поширює неправдиву інформацію про Україну, щоб зірвати постачання західного озброєння.

«Росіяни працюють із засобами масової інформації для проведення інформаційних операцій, як, наприклад, про вигаданий продаж Україною західного озброєння або застосування нашими Збройними силами «брудної бомби», – розповіли в ГУР.

Росія дуже зацікавлена, щоб знизити імідж України серед партнерів, адже відсутність військово-технічної допомоги буде важко боротися з ворогом. На інформаційну компанію держава-агресор витрачає шалені кошти, які обчислюються мільйонами доларів.

«Кампанія масштабна і поки неефективна. Проте країна-терорист не полишає спроб чинити вплив на країни Європи, зокрема Велику Британію, на німецьке суспільство», – додали в ГУР.

Нагадаємо, Путін використовує щонайменше трьох двійників. Кремль активно використовує людей, які мають схожість з президентом Росії Володимиром Путіним. Для більшої схожості з диктатором двійникам робили пластичні операції.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER