Протягом тижня РФ випустила по Україні 17 ракет і застосувала 50 безпілотників – Генштаб

Упродовж тижня російські загарбники випустили по території України 17 ракет та застосували 50 безпілотників.

Про це під час брифінгу повідомив заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу Збройних Сил України бригадний генерал Олексій Громов.

"Протягом поточного тижня противник випустив 17 ракет та застосував 50 БПЛА по території України. З них 24% ракет та 64% БПЛА було знищено. Загалом протягом тижня підрозділами ППО знищено 53 повітряних цілі. Підрозділами ракетних військ та артилерії ЗСУ протягом тижня уражено 56 пунктів управління різного рівня, близько 120 складів та логістичних баз, а також низку окремих цілей та вогневих засобів противника", – розповів він.

Генерал нагадав, що за кожний звільнений населений пункт ЗСУ платять найвищу ціну – життя та здоров’я українських захисників.

"Пам’ятайте, що за новинами з фронту стоять реальні люди, які в надскладних умовах творять сучасну історію. Вірте в ЗСУ", – закликав Громов.

Раніше повідомлялося, що російські загарбники почали накопичувати ракети, аби завдати нового масованого удару по Україні.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER