Загинув на місці: в Миколаєві маршрутка на смерть збила пенсіонера

У Миколаєві ввечері 9 листопада в районі перехрестя проспектів Богоявленського та Корабелів маршрутний автобус "Рута" збив пішохода, який перетинав проїжджу частину у невстановленому для переходу місці.

Про це повідомляє поліція Миколаївської області.

Так, за даними правоохоронців, ДТП сталося приблизно о 17:35. 

Внаслідок пригоди 73-річний пенсіонер від отриманих тілесних ушкоджень загинув на місці пригоди. 62-річний водій маршрутного таксі не травмувався та перебував у салоні один.

Слідчі порушили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 ККУ (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами, спричинило смерть потерпілого). Санкція статті передбачає до восьми років ув'язнення.

Правоохоронці встановлюють обставини та причини події.

"Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління просить громадян, які мають будь-яку інформацію про обставини ДТП або можуть надати записи з відеореєстраторів, які зафіксували вказану автоаварію, звернутися за телефонами 093-714-45-20, 102", – зазначили поліцейські.

Нагадаємо, 22 жовтня у вечірню пору в центрі Миколаєва трапилося масштабне ДТП. Водійка «Мерседеса» не пропустила інше авто, що призвело до аварії.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER