Ізраїль не може постачати Україні системи ППО – міністр оборони

В Ізраїлі категорично відмовилися надавати свої системи протиповітряної оборони Україні для захисту від російських обстрілів.

Про це повідомив міністр оборони Ізраїлю Бені Ганц, передає Центр журналістських розслідувань.

Свою відмову у міністерстві оборони мотивували відсутністю можливостей додатково виробляти системи ППО. В уряді Ізраїлю побоюються спустошити власні запаси протиповітряної оборони. Однак, від допомоги Україні в країні не відмовляються.

«Очевидно, що навіть якщо ми вирішимо змінити нашу політику, неможливо спустошити наші запаси систем протиповітряної оборони. Ми перевіряємо щодня, що може бути зроблено і як ми можемо розширити нашу допомогу, але ми не повинні забувати, що за Україною стоїть НАТО», – зазначив Бені Ганц.

Нагадаємо, Італія готується передати Україні системи ППО. Країни Європейського Союзу допомагають Україні захистити небо від масованих обстрілів російських загарбників. Італія готова передати новітні системи протиповітряної оборони.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER