Окупанти готують криваві обстріли та хочуть звинуватити ЗСУ: голова Херсонської ОВА попереджає цивільних

Найближчими днями є висока ймовірність провокацій з боку росіян в Херсонській області. Ворог таким чином планує звинуватити ЗСУ у воєнних злочинах.

Про це заявив голова Херсонської ОВА Ярослав Янушевич.

Зокрема, він відзначив, що згідно з даними розвідки, росіяни надсилають містянам SMS, в яких застерігають їх у нібито планах ЗСУ здійснити масований артилерійський обстріл цивільної інфраструктури. Людей закликають до "евакуації", а також попереджають про введення комендантської години протягом доби.

"За інформацією української розвідки, рашисти, прикриваючись цивільними, протягом трьох діб через Каховську ГЕС перекидають свою техніку та автомобілі з награбованим майном", – додає Янушевич.

Тим часом в населених пунктах області на правому березі Дніпра росіяни продовжують займатися мародерством: грабують оселі, магазини й склади.

"В смт Любимівка військові Росії вилучають практично весь наявний автотранспорт: автобуси, легкові автомобілі, вантажівки. Повністю розграбовані місцеві СТО та автопарки", – пише голова ОВА.

Вздовж гирла Дніпра, як пише Янушевич, росіяни викрали усю документацію із місцевих рад, а в самих приміщенням облаштували свої комендатури.

"В селах Ольгівка та Токарівка окупантами підірвано вишки мобільного зв’язку українських операторів", – відзначив голова ОВА.

Нагадаємо, жителі Херсона, які користуються картками російських мобільних операторів, отримали повідомлення про масований обстріл від ЗСУ.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER