Загинуло 15 людей: в Росії військовий, який повернувся з України, підпалив кафе

В російському місті Кострома вчора ввечері спалахнув нічний клуб «Полігон», де перебувало багато відвідувачів. Причиною пожежі стала сигнальна ракетниця, випущена одним із гостей нічного клубу.

Про це повідомляють російські ЗМІ, передає Центр журналістських розслідувань.

Вогонь швидко охопив будівлю площею понад 3 тисячі квадратних метрів. З приміщення евакуювали 250 людей, однак врятувати вдалося не всіх. За попередньою інформацією 15 осіб загинули.

Став відомий ймовірний винуватець пожежі. Це Станіслав Іонкін, який воював в Україні і 22 серпня після отримання поранення повернувся в Росію.

Іонкін разом з іншими військовими перевозив боєприпаси, коли розпочався обстріл. Окупанта викинуло з машини і він зламав ногу. Найближчим майбутнім Іонкін планував повернутися воювати в Україну.

За інформацією російських ЗМІ, в нічному клубі виникла масова бійка. Після чого один з учасників, скоріш за все Іонкін, взяв ракетницю і вистрілив. Вогонь швидко поширився будівлею.

Нагадаємо, в Херсоні біля будівлі поліції окупантів спалахнула пожежа. Виникла пожежа на парковці поблизу захопленої будівлі поліції.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER