Знаменитий американський історик Снайдер став послом платформи United 24

Знаменитий історик зі США Тімоті Снайдер став амбасадором фандрейзингової платформи United 24.

Про це повідомив президент України Володимир Зеленський.

"Видатний історик Тімоті Снайдер став амбасадором фандрейзингової платформи United24 та розпочав збір на "Ловця шахідів", – повідомив Зеленський.

Він наголосив, що Тімоті Снайдер – великий друг нашої держави, який у своїх працях розповідає всьому світу про важливість України, нашу правдиву історію та справжні цінності.

“Дякую за те, що тепер більше людей знатимуть не лише про причини й умови нашої боротьби, але й про те, як вони самі можуть нам допомогти”, – підкреслив президент.

Додамо, фандрейзингова платформа United24 є так званим єдиним вікном для пожертв від благодійних організацій, міжнародних партнерів та громадян з метою підтримки України, зокрема, за такими напрямами: допомога Збройним силам, гуманітарна, медична допомога і допомога дітям, відновлення інфраструктури, цифрова та інформаційна протидія збройній агресії.

Нагадаємо, за п'ять місяців роботи платформи UNITED24 загальна сума благодійних внесків наблизилась до позначки 200 млн дол (понад 7,2 млрд грн).

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER