Українські захисники виконали близько сотні вогневих завдань по позиціях окупантів – ОК “Південь”

На півдні підрозділи ракетних військ та артилерії Збройних сил України виконали близько сотні вогневих завдань по позиціях і логістиці російських загарбників, втрати ворога дорозвідуються.

Про це повідомляє Оперативне командування "Південь".

Так, обстановка у південнобузькій операційній зоні, за даними командування, залишається напруженою, але контрольованою. Противник продовжує вести оборону й намагається утримувати зайняті рубежі.

"Російські війська продовжують здійснювати повітряну розвідку безпілотниками-шпигунами в Бериславскому та Херсонському районах Херсонської області, а також у Баштанському й Миколаївському районах Миколаївської області", – йдеться в повідомленні.

У ніч на 2 листопада загарбники завдавали вогневого ураження по позиціях підрозділів Сил оборони України, застосовуючи реактивні системи залпового вогню, ствольну артилерію, міномети й танки.

Тилові райони ворог атакував також ударними дронами та ракетами повітряного базування.

Зокрема в Миколаївській області внаслідок нічних обстрілів Широківської громади пошкоджень зазнали декілька приватних будинків. Виниклі через ворожі удари пожежі оперативно ліквідовані. Постраждалих немає.

Корабельне угруповання ворожого флоту в Чорному морі, за даними ОК "Південь", складається з дев’ятьох кораблів, серед яких — один великий десантний корабель та один ракетоносій із вісьмома "Калібрами" напоготові.

Нагадаємо, українська авіація завдала удару по опорному пункту російських окупантів у Миколаївській області.

ОК "Південь"

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER