На Одеській митниці знайшли гелікоптер Мі-2, який ховали там упродовж 15 років

У одному з контейнерів на Одеській митниці знайшли багатоцільовий гелікоптер Мі-2, який перебував там із 2007 року.

Про це повідомляють Держбюро розслідувань та Офіс генпрокурора.

Правоохоронці встановили, що на Одеській митниці перебувають 138 контейнерів із різними товарами. Вони залишаються під митним контролем понад 180 днів. Згідно з чинним законодавством, ці товари мали перейти на баланс митниці, щоб потім їх передали в дохід держави. Але цього не відбулося.

Під час обшуків у контейнерних терміналах виявили консервовані продукти, алкоголь, швейні машини, автівки, спортивний інвентар, взуття тощо. Все це майно за рішенням суду мають передати до АРМА.

Крім того, в одному з контейнерів правоохоронці виявили багатоцільовий гелікоптер Мі-2. Наразі встановлюються власники техніки та обставини переміщення гелікоптера. Також мають надати правову оцінку діям посадовців митниці, які не вжили заходів для розмитнення техніки.

У прокуратурі вказують, що гелікоптер залишався у контейнері з 2007 року. Зараз його вилучили та розв'язують питання щодо передання гелікоптера на потреби ЗСУ.

Нагадаємо, на Херсонщині ЗСУ знову знищили російський гелікоптер Ка-52.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER