Як річний бюджет Єкатеринбурга чи Новосибірська: скільки коштували РФ ракетні удари по Україні 31 жовтня

Ракетні удари по Україні, що сталися вранці в понеділок, 31 жовтня, коштували Росії 400-600 мільйонів доларів. Це річний бюджет Новосибірська чи Єкатеринбурга.

Про це повідомив речник Одеської ОВА Сергій Братчук.

"Сьогодні Росія запустила щонайменше 50 крилатих ракет Х-101 і Х-555, два види. Рахуємо, сьогодні в РФ витратили щонайменше від 400 до 600 мільйонів доларів. Підрахунок дуже простий – одна ракета Х-101 коштує 13 млн доларів, Х-555 – 7,5 млн доларів… Це всього лише річні бюджети таких міст, як Новосибірськ або Єкатеринбург – це третє і четверте міста в РФ (за площею – ред.)", – зазначив Братчук.

Нагадаємо, зранку в понеділок, 31 жовтня, російські війська випустили по території України понад 50 крилатих ракет, 44 з яких були збиті системами ППО.

Прем'єр-міністр Денис Шмигаль пізніше повідомив, що російські війська вдарили по десяти областях України. Окупанти застосували ракети та дрони для атак. Внаслідок ударів пошкоджено 18 об’єктів, більшість із яких енергетичні. Знеструмлено сотні населених пунктів у семи областях України.

Голова Нацполіції Ігор Клименко, в свою чергу, заявив, що загалом внаслідок ударів у різних регіонах отримали поранення 13 людей. 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER