“Своїх також перевіряю”: Кім розповів про боротьбу з колаборантами на Миколаївщині

У Миколаївській області продовжують виявляти колаборантів та схеми, у яких вони задіяні.

Про це в інтерв'ю "Суспільному" розповів голова обласної військової адміністрації Віталій Кім.

"У нас в розробці ще багато проектів, за якими ми стежимо. Кожен колаборант, кожен реальний зрадник сидітиме у в'язниці. Люди просять навіть більшого покарання, ніж передбачено згідно з законом. Ми йдемо за законом, ми всіх виявляємо, ми контролюємо ситуацію щодо будь-яких колаборантів. Російські війська зараз мають дуже мало інформації про те, що відбувається у місті. Тому що ми їх тут дуже добре відфільтрували та працюємо далі. Ці поодинокі випадки, які є, ми їх припинятимемо і в майбутньому. Зараз їх поменшало, і російська агентура готова платити дорожче. І це стає спокусою для потенційних зрадників", – сказав він.

На запитання про те, чи не підозрює він у колабораційній діяльності когось зі свого оточення, Кім відповів:

"Параної в мене немає. У мене команда дуже сильна і давно всі знають, що розправа буде неминучою. Не має значення, хто на якій посаді та як давно працює. Виявиться зрадником – буде покараний. Це стосується й прокуратури — були й там затримання — й органів влади — будь-яких, у тому числі моєї команди. Якщо хтось десь "засвітиться" – буде покараний. Своїх я також перевіряю".

Нагадаємо, керівнику комунального підприємства «Миколаївська ритуальна служба» Олександру Сагайдаку обрали запобіжний захід. Чиновника підозрюють у співпраці з російською агентурою.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER