Повістку слід чекати усім чоловікам – головний воєнком

Мобілізація в Україні триває, оскільки армія відчуває недоукомплектування. Тому, всім військовозобов’язаним варто бути готовими до отримання повістки.

Про це в інтерв’ю "ТСН" заявив головний воєнком Києва Юрій Максимов, передає Центр журналістських розслідувань.

Виписати повістку можуть в будь-якому місці та у будь-який час доби. Українська армія повинна збільшувати потенціал та нарощувати складову. Мобілізація торкнеться всіх чоловіків віком до 60 років.

«Існує необхідність в доукомплектуванні, доповненні. Ми повинні збільшувати свій потенціал, нарощувати складову. Всі ми бачимо, що наше військо на певних напрямках впевнено веде наступальні дії. Звичайно, що ми повинні мати значну кількість особового складу сил оборони. Я вважаю, що мобілізація буде продовжуватись. Це необхідність», – зазначив Юрій Максимов.

Нагадаємо, «часткова мобілізація» в Білорусі може призвести до соціального вибуху в країні. У разі оголошення «часткової мобілізації» у Білорусі ситуація буде ще складнішою, ніж в Росії.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER