На передовій військові забезпечені зимовою формою на 100% – Міноборони

Усі українські військовослужбовці у районі бойових дій, забезпечені зимовою формою одягу на 100%, заявив заступник міністра оборони  В’ячеслав Шаповалов. 

Про це повідомив УНН.

"Постачання йдуть щодня – це досить великі обсяги, і ми зараз ведемо роботу практично "з коліс". Все, що надходить на логістичні склади ЗСУ, практично відразу направляється командуванням на забезпечення частин. Засобами захисту (шоломи, балістичні бронежилети) особовий склад ЗСУ забезпечений повністю", – сказав заступник міністра.

За словами заступника міністра, наразі ведеться формування стратегічних запасів. 

За словами Шаповалова, також надають допомогу і країни-партнери. Причому не тільки з одягом, а й наметами, обігрівачами та технічним обладнанням. Основний обсяг поставок здійснюється за рахунок державних закупівель, в міністерстві назвали необхідною і дуже важливою допомогу партнерів та  волонтерів. 

Нагадаємо, у МО розповіли, яке співвідношення втрат ЗСУ та російських окупантів на півдні.


Андрій Попов

У журналістиці понад 20 років. Тематика: економіка, місцеве самоврядування, розвиток міста, ефективність використання публічних коштів.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER