Як вплинув на стан російських військ в Україні вибух на Кримському мосту: Гуменюк відповіла

Після вибуху на Кримському мосту, який стався 8 жовтня, стан російських військ на півдні України значно погіршився. Окупанти не отримують потрібного забезпечення.

Про це в ефірі національного телемарафону повідомила начальниця об'єднаного координаційного пресцентру Сил оборони півдня України Наталія Гуменюк.

"Дуже критичний у них (окупантів – ред.) стан зі спорядженням, з поставками, з логістикою, тому що дійсно підтягування резервів звідти відбувалось. Майже 75% цих постачань проходили саме через Кримський міст. Наразі навіть море на нашому боці, навіть природа проти того, щоб у них щось функціонувало, тому що навіть пороми зупинили через вітер", – зазначила Гуменюк.

Спікер додала, що ці факти впливають на забезпечення окупантів на півдні України. Російські війська вже потерпають від нестачі обладнання, боєкомплектів та військової техніки.

Нагадаємо, 14 жовтня в Сімфереполі "суд" заарештував п'ятьох осіб, яких у РФ оголосили підозрюваними у справі про вибух на Кримському мосту.

Раніше Федеральна служба безпеки Росії відзвітувала про розслідування вибуху на Кримському мосту. За даними російських силовиків, всього затримано 8 людей, а "організатором", на їхню думку, було Головне управління розвідки та його керівник Кирило Буданов.

У ФСБ кажуть, що до вибуху на Кримському мосту причетні громадяни України, Грузії та один громадянин Вірменії.

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER