На Миколаївщині за минулу добу під обстрілами опинилися три ОТГ, пошкоджені житлові будинки – поліція

Протягом миулої доби, 15 жовтня, на Миколаївщині під затакою з боку окупаційних військ перебували Березнегуватська, Широківська та Воскресенська.

Про це повідомляє поліція Миколаївської області.

За даними правоохоронців, пошкодження отримали житлові будинки, господарські будівлі, гаражні приміщення та адмінбудівля.

Зазначається, що за вказаними фактами слідчі відкрили кримінальні провадження за ст. 438 КК України "Порушення законів та звичаїв війни".

Минулої доби підрозділи поліції Миколаївщини опрацювали 516 повідомлень від громадян. Переважна більшість із них стосувалася військових злочинів.

"Спільна ситуація з безпекою в місті та області поки що напружена, але контрольована. Просимо мешканців регіону не ігнорувати сигнали повітряної тривоги та дотримуватися вимог правового режиму військового стану", – закликають у поліції.

Нагадаємо, 15 жовтня ворог атакував Миколаївську область з берегового ракетного комплексу "Бастіон" однією крилатою ракетою типу Onyx із тимчасово окупованого Криму.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER