Харківщина: минулої доби одна жінка підірвалася на міні, ще вісім цивільних були поранені через обстріли

Протягом доби 6 жовтня в Харківській області внаслідок російських обстрілів поранення отримали вісім людей, усі вони перебувають у стані середньої важкості. Ще одна людина підірвалася на міні в лісі.

Про це повідомив голова Харківської ОВА Олег Синєгубов.

"Протягом доби окупанти наносили удари по Куп’янському, Чугуївському, Ізюмському районах. Унаслідок обстрілів у Куп’янську виникла пожежа на території меблевого цеху. Протягом доби медики обласного Центру екстреної медичної допомоги госпіталізували 2 людей в Куп‘янському районі, 4 – в Ізюмському та 2 людини у Вовчанську Чугуївського району. Усі постраждалі в стані середньої важкості", – розповів він.

Крім того, за даними ОВА, зранку в Ізюмському районі 47-річна жінка отримала поранення, наступивши на міну.

"Постраждала збирала в лісі гриби. Вкотре наголошуємо: мінна небезпека, особливо в лісосмугах, не зникла. Вибухотехніки працюють у посиленому режимі, але площі мінувань, які залишив нам ворог, величезні", – зазначив Синєгубов.

Нагадаємо, в селищі Куп’янськ-Вузловий на деокупованій Харківщині правоохоронці знайшли два тіла закатованих чоловіків у цеху по виготовленню цегли. В одного загиблого наявне вогнепальне поранення.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER