Газманов, Чічеріна та Дугін: хто з росіян потрапив під нові санкції Євросоюзу

У четвер, 6 жовтня, Європейський Союз затвердив рішення про запровадження санкцій проти ще 30 фізичних і семи юридичних осіб у зв'язку з російською агресією проти України.

Відповідний список опублікований в Офіційному журналі ЄС.

Так, серед підсанкційних осіб більшість – члени окупаційних "адміністрацій" Росії на території Херсонської та Запорізької областей, а також:

– співаки-пропагандисти Юлія Чічеріна, Миколай Расторгуєв і Олег Газманов,

– ідеолог неоєвразійства Алєксандр Дуґін,

– очільниця Центрального виборчого комітету Росії Елла Памфілова,

– заступник міністра оборони Росії Юнус-Бек Євкуров.

Також обмеження стосуються російської державної компанії "Гознак", яка відповідає за друк валюти й офіційних документів, заводу імені Дєґтярьова і конструкторського бюро "Факел", заводу "Аванґард" і корпорації "Іркут", що виготовляють зброю для російських військ, та російського ЦВК.

Нагадаємо, 6 жовтня Рада ЄС затвердила восьмий пакет санкцій проти Росії за її агресію проти України. Цей пакет є відповіддю на війну Росії проти України, у тому числі незаконну анексію української території на основі фіктивних "референдумів", мобілізації додаткових військ та відкритих ядерних загроз.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER