На фронті в Донецькій області загинув “кіборг” і депутат Запорізької міськради Зайцев

У бою з окупантами в Донецькій області загинув "кіборг", історик, депутат Запорізької міської ради останніх двох скликань В'ячеслав Зайцев.

Про це повідомив тимчасово виконуючий обов'язки мера Запоріжжя, секретар Запорізької міської ради Анатолій Куртєв.

Так, у березні 2014-го Вʼячеслав Зайцев долучився до Збройних сил України та воював у зоні АТО. Брав участь у багатьох боях. Зокрема в обороні Донецького аеропорту, Південного котла та Дебальцево.

"З першого дня повномасштабного вторгнення росії в Україну, Вʼячеслав знову став на захист рідної країни в лавах ЗСУ. Загинув, відстоюючи цілісність нашої держави на Донецькому напрямку", – розповів Куртєв.

Військовий був двічі поранений. За бойові заслуги відзначений державною нагородою — Орденом "За мужність" третього ступеня.

Додамо, що В'ячеслав Зайев також був завідувачем відділу Наукової бібліотеки та архіву Національного заповідника "Хортиця".

Нагадаємо, минулого вересня відбулася ще одна передача тіл загиблих військових. Україна повернула тіла 25 полеглих героїв.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER