Пошкоджено будинки, сільгоспугіддя та об’єкти інфраструктури: в Миколаївській ОВА розповіли про наслідки обстрілів за добу

Російсько-окупацінйі війська продовжують цілеспрямовано обстрілювати територію Миколаївської області. Минулої доби, 5 жовтня, удари припали по Миколаївському та Баштанському районам.

Про це повідомляє Миколаївська обласна військова адміністрація.

Так, 5 жовтня, близько 11:30, над морем біля м. Очаків Очаківської громади під час спроби проведення повітряної розвідки силами та засобами протиповітряної оборони був збитий безпілотник оперативно-тактичного рівня, ймовірно "Орлан-10".

Також, за даними ОВА, вчора, 5 жовтня, орієнтовно з 09:45 до 13:30, під ворожими обстрілами знаходився населений пункт Первомайської громади. Внаслідок цього пошкоджено житлові будинки та господарські споруди, влучення зафіксовано і в об'єкт інфраструктури. Постраждалих немає.

Крім того, 5 жовтня, о 22:21, обстрілювали околиці населеного пункту Березнегуватської громади. Сьогодні, 6 жовтня, о 04:57, зафіксовано обстріл ще одного населеного пункту громади. Постраждалих немає. Інформація про пошкодження уточнюється.

Також повідомляється, що 5 жовтня, о 07:30 та 09:30, здійснювалися обстріли Широківської громади, влучили по відкритих територіях та сільгоспугіддях. Постраждалих та руйнувань немає.

У Первомайському та Вознесенському районах день і ніч пройшли відносно спокійно.

Нагадаємо, сили протиповітряної оборони ЗСУ збили шість дронів-камікадзе, які вночі 6 жовтня атакували Одеську та Миколаївську області.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER