У ворога проблеми із забезпеченням мобілізованих та ліками для поранених – Генштаб

На півдні України ЗСУ поступово закріплюються на повернутих з окупації територіях. Проте, як повідомляє Генеральний штаб, під час відступу з Херсонської області російські окупанти масово мінують об’єкти інфраструктури та приватні помешкання в населених пунктах, тоді як місцевому населенню забороняється будь-яке переміщення вулицею.

Втім, ворог несе значні втрати.

За наявною інформацією, на тимчасово окупованій території АР Крим, в медичних закладах міста Євпаторії, бракує медичних засобів для лікування поранених окупантів.

Російська окупаційна влада намагається компенсувати втрати особового складу за рахунок призову місцевого населення тимчасово зайнятих та окупованих територій України.

Чоловіків з Луганська, без проведення медичної комісії та підготовки, після мобілізації одразу направляють на доукомплектування підрозділів, що зазнали найбільших втрат, – сказано в повідомленні.

А от на результати так званої “часткової мобілізації” впливає брак значної кількості базового забезпечення, навіть з одягом та харчами.

Мобілізований особовий склад з навчального центру Молькино Краснодарського краю повернули назад до Приморсько-Ахтарська, у зв’язку з неспроможністю розмістити, одягнути та забезпечити харчуванням зазначену категорію військовослужбовців, – зазначають в Генштабі.

Нагадаємо, вчора офіційно було повідомлено, що ЗСУ звільнили понад 50 населених пунктів на Херсонщині.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER