Харківщина: в Ізюмі знайшли склад із пропагандистськими листівками та боєприпасами

У деокупованому Ізюмі Харківської області правоохоронці виявили склад російських загарбників. У ньому знайшли боєприпаси та пропагандистські листівки для так званого "референдуму".

Про це повідомляє Державне бюро розслідувань.

"Склад був розташований на території Ізюмського лісгоспу. Під час окупації там базувалася 1 танкова дивізія російської армії. Листівки завезли з території РФ, макулатуру розповсюджували за допомогою авіації", – йдеться в повідомленні.

Російські війська, втікаючи, залишили арсенал боєприпасів, зокрема, снаряди для систем реактивного залпового вогню. Їх передали українським захисникам.

Зазначається, що 1 танкова дивізія РФ брала участь в окупації Тростянця Сумської області. Це підтверджують і документи військових РФ, які працівники ДБР знайшли раніше.

"Втім, як і у Тростянці, так і в Ізюмі окупанти не змогли закріпитися на позиціях, повтікали та залишили техніку та боєкомплекти", – зазначили в ДБР.

Нагадаємо, під Миколаєвом виявили склад російських окупантів із протитанковою зброєю.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER