Відповідатиме неодмінно: Зеленський прокоментував обстріл гуманітарної колони в Запоріжжі

Президент України Володимир Зеленський прокоментував обстріл російськими окупантами гуманітарної колони в Запоріжжі вранці 30 вересня. Глава держави переконаний, що ворог лютує через успіх українських військових на фронті і вбиває цивільних. 

Про це він написав у Telegram.

"Держава-терорист обстрілює ракетами мирне населення на Запоріжжі, Миколаївщині, Дніпропетровщині. Б’є по українських регіонах із реактивних систем залпового вогню та безпілотників. Лише по Запоріжжю та району окупанти випустили 16 ракет за один ранок! Так можуть чинити лише закінчені терористи, яким не має бути місця в цивілізованому світі", – написав Зеленський.

Президент наголошує, що ворог лютує та намагається помститися за незламність українського народу і свої невдачі. Цинічно знищує мирних українців, "адже давно втратив усе людське".

"Кровожерливі покидьки! Відповідатимете неодмінно. За кожне загублене життя українців", – заявив глава держави.

Нагадаємо, вранці 30 вересня в Запоріжжі російські окупанти завдали ракетного удару по гуманітарній колоні, яка їхала на тимчасово захоплені території. Внаслідок обстрілу загинули 23 людини.

У поліції Запорізької області повідомили, що 62 особи були госпіталізовані.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER