Українські військові припускають, що Росія вдасться до ескалації на фронті

Росіяни, наймовірніше, спробують загострити ситуацію на фронті. Так вважають у Генштабі ЗСУ. Такі дії передбачають після проведення псевдореферендумів та мобілізації.

"Мобілізаційні заходи в країні-агресорі тривають. Після проведення псевдореферендумів та нарощування противником угруповань своїх сил, не виключається ескалація обстановки. Це буде характеризуватись, насамперед, нанесенням противником ударів по критичній інфраструктурі з одночасними спробами активізації бойових дій з метою захоплення територій всієї Донецької, Запорізької та Херсонської областей України", – сказав заступник начальника Головного оперативного управління Генерального штабу ЗСУ бригадний генерал Олексій Громов.

Нагадаємо, за тиждень від оголошення часткової мобілізації, у Росії призвали до лав армії вже 100 тисяч людей. Тоді як загалом планують мобілізувати щонайменше 300 тисяч.

Тим часом, росіяни мобілізували майже усіх чоловіків на захоплених територіях Луганської та Донецької областей. Така ж доля чекає і на окуповані Запорізьку та Херсонську області.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER