Правоохоронці затримали трьох агентів Кремля, які влаштовували провокації в Одесі

Працівники ДБР та СБУ затримали трьох агентів ФСБ. Вони в Одесі напередодні Дня Незалежності України вивісили російський прапор.

Про це розповіли у Державному бюро розслідувань.

"Встановлено, що від початку повномасштабного вторгнення росії ці зрадники здійснювали активну підривну діяльність в місті. Зокрема, 22 серпня 2022 року вони розмістили на одному з житлових будинків Одеси прапор російської федерації із підписом: «Одесса – русский город». Надалі це фото зрадники передали представникам держави-агресора для використання пропагандистськими ЗМІ, які цим виправдовували агресію проти України", – йдеться у повідомленні.

Організував цю злочинну групу місцевий мешканець, який з 2014 року відкрито демонстрував свою проросійську позицію та брав участь у проросійських політичних заходах на території міста.

Після початку війни він за завданням своїх кураторів зі спецслужби держави-агресора сформував злочинну групу. До неї він залучив ще двох прибічників «русского мира».

Нагадаємо, пенсіонерку, яка поширювала інформацію про місця розташування підрозділів ЗСУ на Миколаївщині, відправили в СІЗО на два місяці.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER