18 росіян, 2 танки та 6 бронемашин: втрати ворога на півдні

Українські військові захищають країну на півдні. Авіація і ракетні підрозділи завдали ударів по 10 районах зосередження живої сили і техніки ворога.

Про це розповіли в ОК "Південь":

"В районі Хрещенівки нашими активними діями подавлено ворожий опорний пункт. Противник продовжує намагання утримати тимчасово окуповані території, прагне протидіяти реалізації наших задумів, часом робить спроби диверсійно-розвідувальних чи штурмових дій".

Ракетно-артилерійськими підрозділами виконано понад 220 вогневих завдань, в тому числі по чотирьох районах зосередження сил та засобів в Чарівному, Олешках та Херсоні, по двом станціям радіоелектронної боротьби в Бериславському районі і контрольно – по мосту в Новій Каховці.

"Підтверджені втрати ворога складають: 18 загарбників, 2 танки і 6 одиниць іншої броньованої та автомобільної техніки", – кажуть військові.

 Наголошують, що 8 кораблів ворожого флоту маневрують в Чорному морі поблизу кримського узбережжя. На бойовому чергуванні 1 ВДК і 3 надводних носії 24 ракет "Калібр". 

Також не зникла загроза нанесення ракетних ударів та загроза застосування ворогом дронів-камікадзе.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER