Збирали дані про позиції ЗСУ біля Краматорська та Запоріжжя: викрито двох російських агентів

Правоохоронці викрили агентуру Російської Федерації, яка збирала розвідувальні дані про фортифікаційні укріплення поблизу Краматорська і Запоріжжя.

Про це повідомляє Служба безпеки України.

"СБУ затримала двох російських агентів у прифронтових районах Донеччини. Вони розвідували бойові позиції та маршрути переміщення підрозділів ЗСУ на території регіону", – йдеться в повідомленні.

Крім того, зловмисники передавали ворогу інформацію про геолокації та інженерні особливості фортифікаційних споруд поблизу ліній східного і південного фронтів.

Одного із ворожих поплічників затримали в результаті спецоперації контррозвідки СБУ у Краматорську. За вказівкою загарбників, він мав збирати розвіддані щодо оборони міста.

Ще одну російську агентку співробітники Служби безпеки затримали у Покровську. Зловмисниця розвідувала місця дислокації та маршрути руху українських військ у прифронтових районах Донеччини і Запоріжжя.

Для цього вона об’їжджала території обох регіонів і приховано спостерігала за об’єктами ЗСУ.

Наразі російським агентам повідомили про підозру за ч. 1 ст. 111 (державна зрада), та обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

Нагадаємо, СБУ викрила російських агентів, які розвідували у Донецькій та Кіровоградській областях місця дислокації українських військових. Зрадниками виявились місцеві жителі.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER