Берлін ніколи не визнає псевдореферендуми: Шольц обговорив із Зеленським підтримку України

Берлін ніколи не визнає результати фіктивних "референдумів" окупантів. У цьому в ході телефонної розмови з президентом України Володимиром Зеленським запевнив канцлер Німеччини Олаф Шольц.

Про це повідомляє пресслужба німецького уряду.

"Щодо ситуації на незаконно окупованих Росією територіях Луганської, Донецької, Херсонської та Запорізької областей, Канцлер наголосив, що Німеччина ніколи не визнає результати фіктивних "референдумів", – йдеться в повідомленні.

Також під час перемовин сторони порушили питання військово-політичної та економічної ситуації в України. Також обговорили й подальшу підтримку в рамках відновлення країни.

За словами Шольца, Німеччина продовжить надавати Україні політичну, фінансову та гуманітарну підтримку, а також підтримку у захисті її суверенітету та територіальної цілісності. У тому ж числі йдеться й про поставки зброї.

Нагадаємо, канцлер Німеччини Олаф Шольц вважає, що його країна достатньо допомагає Україні озброєнням, а рішення передавати ту чи іншу техніку, зокрема сучасні танки, за його словами, відбувається в координації із союзниками.

 

 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER