Жоден з ворожих дронів-камікадзе завдяки ЗСУ не долетів до цілей у Миколаєві – Кім

Жоден з іранських дронів-камікадзе, які використовує Росія, ще не долетів до своїх цілей у Миколаєві. Українські захисники збивають кожен.

Про це заявив голова Миколаївської ОВА Віталій Кім під час брифінгу у вівторок, 27 вересня.

Як відомо, віднедавна росіяни б'ють по Миколаєву та населених пунктах області не тільки ракетами та РСЗВ, окупанти також намагаються атакувати місто дронами. 

На Миколаївщині була вже збита певна кількість дронів. В нас нема підтвердження, що дрон долетів до об'єктів по Миколаєву, бо ми їх збиваємо. Також в Баштанському районі був збитий Орлан-10 за добу",- поділився Кім.

Також голова ОВА додав, що за інформацією ОК "Південь", зараз відпрацьовують шляхи для ефективної боротьби з ворожими дронами.

Крім цього, Віталій Кім розповів і про наслідки сьогоднішнього обстрілу центру Миколаєва, в результаті якого понівечено щонайменше 8 багатоповерхівок. Як відомо, росіяни вдарили по місту шістьма ракетами типу С-300 та двома – із РСЗВ “Смерч”.

Приблизно о першій та о четвертій ночі було обстріляно наше місто… Хочу зазначити, що це не високоточна зброя і було лише дві ракети ("Смерч" – ред.). Тобто чи у них не вилетіли інші ракети, чи вони навмисне тероризують цивільне населення, обстрілюючи центр міста неточними ракетами", – розповів Кім.

За його словами, ще чотири ракети типу С-300 влучили у промислову зону. Обійшлося без жертв. 

Дві ракети влучили у населений пункт, суміжний до Миколаєва. Була знищена зупинка транспорту та пошкоджені декілька цивільних будівель. На загал без жертв, – додав він.

Інша ракета вкотре пошкодила водогін у Миколаєві. Комунальні служби продовжують роботи з ліквідації наслідків нічного обстрілу.

Нагадаємо, Кім показав місце у центрі Миколаєва, куди вночі прилетіла ворожа ракета.

This publication was produced with the financial support of the European Union. Its contents are the sole responsibility of DW Akademie/ MediaFit Programme for Southern and Eastern Ukraine Програма Медіафіт для Південної та Східної України and do not necessarily reflect the views of the European Union..

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER