У Харківській області знайшли ще одну катівню російських окупантів

У деокупованому селі Липці Харківської області правоохоронці виявили чергову катівню, створену російськими загарбниками.

Про це повідомлє Офіс генпрокурора.

"23 вересня прокурори Дергачівської окружної прокуратури Харківської області спільно з правоохоронцями у селі Липці Харківського району виявили приміщення "міліції" так званої "ЛНР", де базувались військові РФ та псевдореспубліки", – йдеться у повідомленні.

Попередньо встановлено, що в підвальному приміщенні загарбники утримували людей та піддавали тортурам. Після цього їх вивозили, за попередньою інформацією, на територію Росії.

В ОГПУ додали, що огляд проводився в рамках кримінального провадження, розпочатого за фактом порушення законів та звичаїв війни (ч. 1 ст. 438 Кримінального кодексу України). Досудове розслідування триває, встановлюються потерпілі.

Раніше голова Нацполіції України Ігор Клименко розповів, що на території Харківської області було організовано десять місць, де російські окупанти катували українців.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER