На Херсонщині російські загарбники викрали ще 12 людей

У Херсоні, Новій Каховці та у Скадовському районі російські загарбники викрали 12 людей, також правоохоронцям надходять повідомлення про масові викрадення в області росіянами легкового та вантажного автотранспорту.

Про це повідомляє поліція Херсонської області.

«У Херсоні, Новій Каховці та Скадовському районі військовослужбовці рф забрали в полон 12 людей», – йдеться у повідомленні.

Зазначається, що російські агресори діяли за однією схемою: вривалися до квартир з обшуками, звинувачували господарів у проукраїнській позиції, відмові підтримки «нової влади» та відмові брати гуманітарну допомогу. Після чого військові рф надягали людям мішки на голови та виводили. Нині місцеперебування викрадених невідоме.

З Херсона, Олешок, Нової Каховки та сіл Бериславського району надходять повідомлення про масові викрадення російськими військовослужбовцями легкового та вантажного автотранспорту, а також пограбування окупантами будинків. Представники ворожої армії забирають з осель все, що має хоч якусь цінність, інформують у поліції.

У Херсоні на вул. Кулика окупанти зупинили автомобіль BMW з місцевими. Після проведення огляду машини військові під загрозою застосовування зброї примусили власника написати відмову від автомобіля.

У смт Нижні Сірогози озброєні військовослужбовці рф захопили приміщення казначейської служби та розпоряджаються майном на свій розсуд, повідомляють у поліції.

Нагадаємо, у Каховці на Херсонщині викрадено двох жінок, одна з них – журналістка.


Ірина Паршина

У журналістиці із 2008 року. У Миколаївському центрі журналістських розслідувань працюю з 2015 року. Працювала у Херсоні як фотограф та фотокореспондент.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER