На Харківщині зареєстрували понад 290 воєнних злочинів окупантів

У Харківській області на деокупованих територіях працівники вибухотехнічної служби Нацполіції продовжують обстеження та розмінування населених пунктів, вони відпрацювали вже близько 478 га території.

Про це повідомляє відділ комунікацій ГУ Нацполіції у Харківській області.

"Працівниками вибухотехнічної служби обстежено територію загальною площею близько 478 гектарів. Вилучено 9792 вибухонебезпечних предмети, знищено – 90", – йдеться в повідомленні

Крім того, слідчі Нацполіції України зареєстрували 292 (зокрема 26 за минулу добу) воєнних злочинів, скоєних загарбниками під час окупації.

Минулої доби правоохоронці разом із військовими на блокпостах перевірили понад 1000 машин. За підозрою у причетності до диверсійно-розвідувальних груп та проведення пропагандистської діяльності до територіальних підрозділів поліції було доставлено для перевірки 20 осіб.

Нагадаємо, на Харківщині триває ексгумація тіл загиблих з місця масового поховання в Ізюмі. Вже ексгумовано 146 тіл, переважна більшість з яких – це цивільні особи. Серед них – двоє дітей.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER