Окупанти здійснили черговий теракт у колонії в Оленівці: Одна людина загинула, є поранені

Російсько-окупаційні війська знову обстріляли тимчасово окуповану Оленівку Донецької області, звинувативши у цьому Збройні сили України.

Про це повідомляє "штаб територіальної оборони ДНР" у Telegram.

"Українські бойовики з позицій у Новомихайлівці продовжують терористичні обстріли Оленівки із застосуванням артилерії НАТО калібром 155-мм", – йдеться у повідомленні.

При цьому повідомляє, що нібито під обстріл потрапила колонія в Оленівці, де утримуються українські полонені.

"Українські бойовики під час обстрілу Оленівки вбили одного і поранили чотирьох військовополонених, які утримуються в Оленівській виправній колонії", – заявили бойовики.

Нагадаємо, 29 липня пролунав вибух на території колишньої виправної колонії в смт Оленівка на тимчасово окупованій території Донецької області. За даними росіян, загинуло понад 50 українських захисників. За даними Офісу генпрокурора України, ​поранення дістали 130 людей.

У Києві рідні захисників “Азовсталі” провели акцію з метою привернення уваги до атаки по колонії в Оленівці, де тримають українських полонених. Вони закликали визнати Росію країною-спонсором тероризму.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER