Луганщина: Загарбники виловлюють чоловіків і будують оборонні споруди

Біля населених пунктів на західних околицях Луганщини ведуться роботи з облаштування оборонних позицій і прибуття військової техніки, але бракує особового складу.

Про це повідомила пресслужба Луганської обласної військової адміністрації.

"Скупчення техніки ворога спостерігаються майже в усіх населених пунктах поблизу адмінмежі Луганщини, але через брак особового складу виловлювання чоловіків на вулицях міст продовжується. Навіть у вихідні в Луганську, Сорокиному, Довжанську, Ровеньках, Антрациті, Хрустальному та інших містах військові рф продовжують виловлювати чоловіків", – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що через відсутність інтернету місцеве населення майже не володіє поточною інформацією на фронті. Тому окупанти не втрачають можливості маніпулювати громадською думкою.

"Утім, при настільки значних втратах їм вдається лише приховати точну кількість загиблих. Переповнені лікарні і морги місцеві жителі бачать щодня. Тому й їде нова, подекуди не зовсім нова, техніка з росії, і триває примусова мобілізація чоловіків Луганщини", – інформує ОВА.

Нагадаємо, мешканці Луганської області не матимуть цього року опалювального сезону. Тепла до будинків не вдасться подати навіть за умови деокупації. 

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER