Вкрала гроші загиблих військових: На Донеччині затримали працівницю моргу

У Покровському районі затримали працівницю моргу, яка скористалася загибеллю двох військових та викрала їхні банківські картки.

Про це повідомляє поліція Донецької області.

"До поліції надійшло повідомлення від мешканки Чернівецької області про крадіжку коштів її загиблого чоловіка-військовослужбовця. Дружина дізналася про смерть коханого вранці 5 вересня, але пізніше отримала повідомлення про розрахунки з його банківської картки", – йдеться у повідомленні.

Поліцейські встановили особу, яка можливо причетна до злочину. Нею виявилась 41-річна працівниця одного з моргів Покровського району.

"Під час огляду тіла оборонця співробітниця установи виявила банківську карту та вирішила нею скористатися. Зловмисниця вирушила по крамницях. Витративши 5 тисяч гривень, жінка викинула картку до смітника", – розповіли у поліції.

Також правоохоронцям вдалося встановити, що жінка причетна до ще одного аналогічного факту, під час якого вона заволоділа 4000 гривень.

Слідчі розпочали кримінальне провадження за ч. 4 ст. 185 Кримінального кодексу України (крадіжка, вчинена в умовах воєнного або надзвичайного стану). За скоєне затриманій загрожує до 8 років позбавлення волі.

Нагадаємо, на Донеччині двоє місцевих жителів розвідували позиції українських захисників поблизу Краматорська і Дружківки.

Увага! Ми увімкнули премодерацію. Коментарі з'являються із затримкою

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься.

Підпишіться на останні новини

Використання матеріалів сайту дозволено лише за умови посилання (для електронних видань - гіперпосилання) на сайт NIKCENTER.


Copyright © 2012-2024. NIKCENTER